Zamówienia telefoniczne:
530-190-801
Perfumeria www.merin.pl Parfümerie in Deutschland - www.1parfum.de Perfumery in United Kingdom - www.1perfumery.co.uk
Koszyk Koszyk Koszyk jest pusty ...
Schowek (0)
Zaloguj się Załóż konto
» Opinie o naszym sklepie

Opinie o nas

  • Opinie o sklepie

Marki

Recenzje

Opinie o naszym sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania opinii: 11-11-2018
Polecam w 100% szybka przesylka i dobre ceny
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania opinii: 09-11-2018
Sklep polecam w 100%
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania opinii: 05-11-2018
szybko,sprawnie - polecam
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania opinii: 25-10-2018
Przesyłka dobrze zabezpieczona.Szybka realizacja i dostawa.Jestem w pełni zadowolony.Solidny sklep.Polecam!
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 06-10-2018
Szybko, zgodnie z zamówieniem. polecam
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania opinii: 20-09-2018
Sprawnie, szybko i co najważniejsze dobra cena. Polecam.
  • Autor opinii: JOLANTA
  • Data napisania opinii: 19-09-2018
Polecam serdecznie
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania opinii: 19-09-2018
Jestem zadowolony.
  • Autor opinii: Halina
  • Data napisania opinii: 19-09-2018
bardzo szybka dostawa, bardzo pachnących produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania opinii: 12-09-2018
Super szybka dostawa polecam.
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania opinii: 10-09-2018
szybka realizacja, solidne pakowanie, ogólnie OK
  • Autor opinii: Mirela
  • Data napisania opinii: 10-09-2018
Wszystko zgodnie z opisem odnośnie produktów i ceny wielki plus i jak najbardziej godne polecenia. Miałam lekkie zawirowanie jesli chodzi i sama dostawę ale to w końcu Poczta Polska więc nie ma co się dziwić (były trudności w dziale wprowadzania przesyłek i sama musiałam wyjaśniać to na poczcie). Pozdrawiam
  • Autor opinii: Bogdan
  • Data napisania opinii: 04-09-2018
produkty zgodne z opisem , obsługa szybka , każdy dezodorant starannie zapakowany w folie , wybór zapachów jak widać na stronie ogromny i ceny atrakcyjne . z czystym sumieniem polecam wszystkim ten sklep
  • Autor opinii: Marcin Wawa
  • Data napisania opinii: 31-08-2018
Błyskawiczna przesyłka i bardzo dobra obsługa klienta. Zakupiony zamiennik bardzo dokładnie odpowiada opisowi i zapachowi oryginału Armani Code Colonia,
  • Autor opinii: Gina
  • Data napisania opinii: 25-08-2018
Ten Sklep jest MEGA! Polecam i pozdrawiam obsługę;)
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania opinii: 22-08-2018
Jestem zadowolona z zakupu w Waszym sklepie.
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania opinii: 14-08-2018
Witam jestem zachwycony robienie zakupow u panstwa sprawnie ,bardzo szybka dostawa super bez dwoch zdan . Perfumerie wszystkim bardzo polecam.
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania opinii: 14-08-2018
Polecam wszystkim ;-)
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania opinii: 09-08-2018
Super zakupy
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 16-07-2018
Dostawa niesamowicie szybka! Po niecałych trzech godzinach od złożenia zamówienia zostało już wysłane i było u mnie przed południem na drugi dzień. Kupiłam w sklepie przede wszystkim testery, bo zawsze to trochę taniej wychodzi. Wszystko jest zgodne z opisem i naprawdę wysokiej jakości. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie :)
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania opinii: 25-06-2018
zakupy sa przyjemnoscia ceny super obsluga super i dostawa blyskawiczna .Poleca.
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania opinii: 14-06-2018
wszystko super !!!!!!!!
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania opinii: 19-05-2018
Wszystko bezproblemowo. Odpowiedzi na zapytania mailowe udzielane niezwlocznie. Polecam
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania opinii: 18-05-2018
Wszystko było ok. Przedmiot zamówienia zrealizowany mega płynnie i szybko. Godny polecenia partner:)
  • Autor opinii: BARBARA
  • Data napisania opinii: 01-05-2018
szybka dostawa zgodnie z zamowieniem
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania opinii: 25-04-2018
Szybka dostawa, bardzo dobra jakość produktu, polecam
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania opinii: 24-04-2018
Szybka dostawa. Wszystko ok. Świece zapachowe są mega.
  • Autor opinii: Helena
  • Data napisania opinii: 17-04-2018
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy oraz obsługi. Polecam!
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania opinii: 29-03-2018
szybkość realizowanych zamówień jest świetna! nie muszę jechać do sklepu czy bazar, bo zamówienie szybko dotarło. cena okej, taka sama jak w sklepie. Wygoda
  • Autor opinii: Przemysław
  • Data napisania opinii: 25-03-2018
Sklep jest spoko polecam. Zapachy ładne.
  • Autor opinii: Fryderyk
  • Data napisania opinii: 20-03-2018
Świetny sklep. Unkat na rynku. Super serwis, szybkie odpowiadanie na maile i ....błyskawiczna wysyłka. 100 % profesjonalizmu. POLECAM!
  • Autor opinii: HALINA
  • Data napisania opinii: 19-03-2018
jestem zadowolona. Znalazłam w Waszym sklepie to czego długo szukałam. Ocena zakupów 4 x 5 .
  • Autor opinii: Jadwiga
  • Data napisania opinii: 15-03-2018
Polecam - super szybka i profesjonalna obsługa.
  • Autor opinii: HENRYK
  • Data napisania opinii: 01-03-2018
Jestem wdzięczny za wspaniały towar..
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania opinii: 25-02-2018
Bardzo szybki czas dostawy. Towar zgodny z zamówieniem.
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 19-02-2018
Wszystko bardzo sprawnie. Polecam w 100%
  • Autor opinii: Cezary
  • Data napisania opinii: 17-02-2018
Bardzo Pozytywnie oceniam zakupy.
  • Autor opinii: Basia Ł
  • Data napisania opinii: 06-02-2018
Rzetelna firma. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Zakupy zrealizowane zgodnie z zmówieniem sprawnie i szybko. Polecam
  • Autor opinii: Magdalena S.
  • Data napisania opinii: 05-02-2018
Świetna obsługa, sprawnie, przesyłka błyskawicznie, wszystko bezstresowo i miło. Profesjonalizm w każdym calu. Polecam z przyjemnością i pozdrawiam :)
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania opinii: 16-01-2018
Szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem. polecam :)

  • 100 % asortymentu w magazynie
  • Największy wybór perfum i kosmetyków
  • 98% naszych Klientów nas poleca - sprawdź
U nas kupisz tanio perfumy i kosmetyki o sprawdzonej jakości.
Oferowane przez nas perfumy są w większości perfumami alternatywnymi dla zapachów znanych na całym świecie, jednak zwykle bardzo drogich. Perfumy te cechują się, tak jak drogie perfumy, wysoką jakością, lecz mają nad nimi przewagę - przystępną cenę, dzięki której stać na nie każdego.

Nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum zbliżone są do nut najbardziej znanych marek. Jak bardzo? - sprawdź i przekonaj się sam! Będziesz mile zaskoczony!

Wybór oferowanych przez nas perfum to doskonała alternatywa dla osób szukających najwyższej jakości zapachów, które nawiązują do ich ulubionych nut zapachowych.
W naszym sklepie sprzedajemy perfumy firm podanych w polu 'producent' przy każdym produkcie. Nazwy i marki innych wymienionych w tym serwisie produktów są własnością ich producentów i zostały użyte tylko i wyłącznie w celach informacyjnych, aby przybliżyć nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum.

Skąd tak niskie ceny perfum?
  • Nasze marże są dużo niższe niż w klasycznych perfumeriach.

  • Kupując oferowane przez nas perfumy nie płacisz za reklamę, za opakowanie zaprojektowane przez słynnego projektanta, za nic co podwyższa cenę kosmetyku.

  • Nie płacimy wysokich czynszów za wynajem lokali w centrach miast, w centrach handlowych. Koszty wynajmu nawet tych najmniejszych sklepów są bardzo wysokie. Ponadto sprzedajemy dużo więcej kosmetyków niż klasyczne perfumerie, a co za tym idzie kupujemy dużo więcej od dostawców dzięki czemu uzyskujemy niższe ceny zakupu.

  • Naszym g łównym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów, nie zaś natychmiastowy zysk.

Właśnie dlatego jesteśmy w stanie zaoferować ceny, których nie da się znaleźć w żadnym innym sklepie.

Dlaczego warto kupować perfumy i kosmetyki u nas?
Jesteśmy silną i stabilną firmą
Perfumeria internetowa Merin.pl działa na rynku od 2009 roku.
Obecnie prowadzimy sieć perfumerii intenetowych w Europie Środkowej oraz w Europie Zachodniej. Firma istnieje w 6 krajach. Rocznie obsługuje w tych krajach tysiące klientów. We wszystkich krajach zajmujemy czołową pozycję jeśli chodzi o obroty i ilość obsłużonych klientów.

Jesteśmy świadomi, że sukces należy budować przede wszystkim na zaufaniu i zadowoleniu klientów. Pracownicy firmy postępują zgodnie z kodeksem etycznym, który kładzie nacisk na profesjonalizm i orientację na klienta. Głównym i najwyższym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów.


Wyłącznie oryginalne kosmetyki
Kosmetyki, które można u nas kupić, nabywamy wyłącznie u certyfikowanych dostawców. Fakt ten uniemożliwia uzyskanie produktów gorszej jakości, czy też perfum nieoryginalnych. Zapachy w naszej ofercie pochodzą od tych samych dostawców u których zaopatrują się klasyczne perfumerie.

Oferujemy produkty takich firm jak:
Adelante, Adidas, Arno Sorel Paris, Beauty United, Bi-Es Cosmetics, Black Onyx, Blue Up, Bourjois, Chatler, Christopher Dark, Cote Azur, Coty, Cuba, Dunlop, Emper, Evaflor, Fabio Verso, Fenzi, Fragrantia Secrets, Hertz, Jean Marc, Jeanne Arthes, La Rive, Lamis, Lazell, Linn Young, Lomani Paris, Loreal, Luca Bossi, Luxure,Max Gordon, New Brand, Omerta, Paris Avenue, Paris Bleu, Playboy, STR8, Tiverton, Vittorio Bellucci i wielu innych, których jesteśmy dystrybutorem.

Skrócony słownik perfumeryjny:

  • perfumy
    (parfum), najbardziej esencjonalne specyfiki, zawierają od 22 do 40% czystych olejków zapachowych. Uważane są za najbardziej szlachetne ze względu na ogromną wydajność – zapach perfum utrzymuje się bardzo długo, nawet kilka dób.

  • woda kolońska
    (eau de Cologne – w skrócie EDC) – alkoholowy roztwór substancji z płatków kwiatowych. Zawiera mniej olejków zapachowych – 3 do 5% – więc ma delikatniejszy zapach od wody toaletowej.

  • woda odświeżająca 
    (eau fraîche) ma najniższą zawartość czystych substancji zapachowych (1–3%), dlatego służy jedynie do delikatnego odświeżania, a nie nadawania długotrwałego zapachu.

  • woda perfumowana
    (eau de parfum – w skrócie: EDP) kosmetyk zapachowy o zawartości olejków zapachowych kształtujący się na poziomie 10-15%. Większe stężenie zawierają jedynie prawdziwe perfumy (15-30%). Woda perfumowana jest to najczęściej obecnie preferowana przez kobiety gama kosmetyków zapachowych, ponieważ zapach utrzymuje się stosunkowo dłużej niż w przypadku wody toaletowej (5-10%).

  • woda toaletowa
    (eau de toilette – w skrócie EDT) to najpopularniejszy kosmetyk zapachowy. W jej skład wchodzi od 4 do 12% olejków zapachowych, które uwalniają aromaty przez kilka godzin. Jest zdecydowanie lżejsza od wód perfumowanych, dlatego nadaje się do codziennego stosowania, a nawet kilkukrotnego użytku w ciągu dnia.

Perfume Worldwide

Perfumery in United Kingdom - www.1perfumery.co.uk Perfumery in Germany - www.1parfum.de Perfumery in France - www.1parfum.fr Perfumery in Spain - www.1parfum.es Perfumery in Austria - www.1Parfumerie.at Perfumery in Lithuania - www.1parfumerija.lt
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

® 2008-2018 Merin.pl - All rights reserved. Szablon: ShopGold
Merin.pl - Dajemy wybór. Drogie perfumy lub tańsze zapachy alternatywne znanych marek. Nic Cię nie ogranicza. Wybór należy do Ciebie.
Nasza perfumeria internetowa pomoże Ci wybrać perfumy, których szukasz. Tysiące produktów w najlepszych cenach. Znane marki i oryginalne perfumy w jednym miejscu. Wystarczy kilka kliknięć, by cieszyć się ulubionym zapachem z dostawą do Twojego domu. Perfumy damskie, perfumy męskie, perfumy unisex, testery i zestawy idealne na prezent – na Merin.pl znajdziesz wszystko to, czego Ci potrzeba.