Zamówienia telefoniczne:
530-190-801
Perfumeria www.merin.pl
Koszyk Koszyk Koszyk jest pusty ...
Schowek (0)
Zaloguj się Załóż konto
» Opinie o naszym sklepie

Opinie o nas

  • Opinie o sklepie
  • Playboy Super

Marki

Recenzje

Opinie o naszym sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania opinii: 10-12-2017
Jestem bardzo zadowolona,że Was odkryłam, poszukując zamiennika Eternity I znalazłam wspaniałe ENTIRETY. Cudnie pachnie i bardzo długo ok. 8 godz.
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania opinii: 27-11-2017
Sklep SUPER. Czas realizacji rakietowy. Jakość produktów też super.
  • Autor opinii: Klaudia
  • Data napisania opinii: 20-11-2017
Szybka przesyłka, wszystko wporządku. Polecam !
  • Autor opinii: Angelika
  • Data napisania opinii: 18-11-2017
Z całego serca polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony. Kontakt bardzo dobry. Przesyłka szybka, już na drugi dzień była u mnie w domu. Profesjonalna obsługa.
  • Autor opinii: HENRYK
  • Data napisania opinii: 14-11-2017
szybka dostawa-wszystko OK
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania opinii: 07-11-2017
Polecam, wszystko zgodne
  • Autor opinii: Wanda
  • Data napisania opinii: 21-10-2017
Firma rzetelna . Zakupy zrealizowane zgodnie z zmówieniem sprawnie i szybko. Polecam
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania opinii: 18-10-2017
Jak najbardziej polecam. Niska cena i dobra jakość produktów.
  • Autor opinii: wlodzimierz
  • Data napisania opinii: 17-10-2017
100% zadowolenia
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania opinii: 17-10-2017
Jestem bardzo zadowolona z z dostawy , było szybciutko , cena dużo niższa niż w sklepie ,jedynie przesyłka przekracza cenę produktu:)
  • Autor opinii: magdalena
  • Data napisania opinii: 12-10-2017
Polecam! Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem!
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania opinii: 11-10-2017
Dobrze zaopatrzony sklep, najważniejsze że w markę moich ulubionych i trwałych Fenzi. Polecam sklep,ceny przystępne i dostawa szybciutko.
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania opinii: 04-10-2017
Polecam zakupy w sklepie Wszystko perfekcyjnie tj. zamówienie i czas dostawy.
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania opinii: 25-09-2017
Rewelacja :)
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania opinii: 24-09-2017
Super polecam
  • Autor opinii: dorota
  • Data napisania opinii: 21-09-2017
czytelna strona, proste zamawianie produktów, szybka wysyłka. szkoda że nie ma przekierowania na mbank
  • Autor opinii: Lucyna
  • Data napisania opinii: 17-09-2017
Gorąco polecam!!!
  • Autor opinii: Cezar
  • Data napisania opinii: 15-09-2017
Wszystko dostałem co zamówiłem ,bez problemu polecam.
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania opinii: 13-09-2017
Ok udane zakupy
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania opinii: 04-09-2017
Sklep ma bardzo duży wybór perfum w dobrej cenie polecam
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania opinii: 22-08-2017
OK OK Ok OK OK
  • Autor opinii: Andzelika
  • Data napisania opinii: 20-08-2017
Perfuma zgodna z opisem zapach przepiekny jak i jej wygląd również bardzo szybka wysyłka polecam
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania opinii: 20-08-2017
polecam sklep
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania opinii: 12-08-2017
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam.
  • Autor opinii: Kazimierz
  • Data napisania opinii: 31-07-2017
Polecam sklep. Zamówienie zrealizowano ekspresowo.
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania opinii: 25-07-2017
kupukje w tym sklepie od paru lat i zawsze jest tak samo: szybko,sprawnie i towar zgodny zamowieniem. polecam z czystym sumieniem
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania opinii: 23-07-2017
Perfuma przyszła nieuszkodzona, dobrze zabezpieczona ;) W przyszłości mam pewną stronę do zamawiania mojego ulubionego zapachu. Godna polecenia ;)
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania opinii: 20-07-2017
idealnie-szybko,sprawnie,zgodnie z zamówieniem
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania opinii: 19-07-2017
Polecam produkty
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania opinii: 10-07-2017
wszystko super
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania opinii: 28-06-2017
Super sprzedawca.
  • Autor opinii: Malgorzata
  • Data napisania opinii: 18-06-2017
zakupy przebiegły pomyślnie.
  • Autor opinii: KLAUDIA
  • Data napisania opinii: 07-06-2017
Zdecydowanie polecam.
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania opinii: 05-06-2017
Polecam zakupy w tej firmie
  • Autor opinii: Kasia
  • Data napisania opinii: 03-06-2017
Wszystko idealnie,szybko,sprawnie,polecam!!!
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania opinii: 02-06-2017
100 % polecam
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania opinii: 30-05-2017
Bardzo szybki i sprawny proces realizacji od zamówienia do dostawy. ZDECYDOWANIE POLECAM!!!
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania opinii: 30-05-2017
Wszystko jak najbardziej w porządku :)
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania opinii: 29-05-2017
Szybka wysyłka, cena dość niska, polecam :)
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania opinii: 22-05-2017
Polecam serdecznie!

  • 100 % asortymentu w magazynie
  • Największy wybór perfum i kosmetyków
  • 98% naszych Klientów nas poleca - sprawdź
U nas kupisz tanio perfumy i kosmetyki o sprawdzonej jakości.
Oferowane przez nas perfumy są w większości perfumami alternatywnymi dla zapachów znanych na całym świecie, jednak zwykle bardzo drogich. Perfumy te cechują się, tak jak drogie perfumy, wysoką jakością, lecz mają nad nimi przewagę - przystępną cenę, dzięki której stać na nie każdego.

Nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum zbliżone są do nut najbardziej znanych marek. Jak bardzo? - sprawdź i przekonaj się sam! Będziesz mile zaskoczony!

Wybór oferowanych przez nas perfum to doskonała alternatywa dla osób szukających najwyższej jakości zapachów, które nawiązują do ich ulubionych nut zapachowych.
W naszym sklepie sprzedajemy perfumy firm podanych w polu 'producent' przy każdym produkcie. Nazwy i marki innych wymienionych w tym serwisie produktów są własnością ich producentów i zostały użyte tylko i wyłącznie w celach informacyjnych, aby przybliżyć nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum.

Skąd tak niskie ceny perfum?
  • Nasze marże są dużo niższe niż w klasycznych perfumeriach.

  • Kupując oferowane przez nas perfumy nie płacisz za reklamę, za opakowanie zaprojektowane przez słynnego projektanta, za nic co podwyższa cenę kosmetyku.

  • Nie płacimy wysokich czynszów za wynajem lokali w centrach miast, w centrach handlowych. Koszty wynajmu nawet tych najmniejszych sklepów są bardzo wysokie. Ponadto sprzedajemy dużo więcej kosmetyków niż klasyczne perfumerie, a co za tym idzie kupujemy dużo więcej od dostawców dzięki czemu uzyskujemy niższe ceny zakupu.

  • Naszym g łównym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów, nie zaś natychmiastowy zysk.

Właśnie dlatego jesteśmy w stanie zaoferować ceny, których nie da się znaleźć w żadnym innym sklepie.

Dlaczego warto kupować perfumy i kosmetyki u nas?
Jesteśmy silną i stabilną firmą
Perfumeria internetowa Merin.pl działa na rynku od 2009 roku.
Obecnie prowadzimy sieć perfumerii intenetowych w Europie Środkowej oraz w Europie Zachodniej. Firma istnieje w 6 krajach. Rocznie obsługuje w tych krajach tysiące klientów. We wszystkich krajach zajmujemy czołową pozycję jeśli chodzi o obroty i ilość obsłużonych klientów.

Jesteśmy świadomi, że sukces należy budować przede wszystkim na zaufaniu i zadowoleniu klientów. Pracownicy firmy postępują zgodnie z kodeksem etycznym, który kładzie nacisk na profesjonalizm i orientację na klienta. Głównym i najwyższym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów.


Wyłącznie oryginalne kosmetyki
Kosmetyki, które można u nas kupić, nabywamy wyłącznie u certyfikowanych dostawców. Fakt ten uniemożliwia uzyskanie produktów gorszej jakości, czy też perfum nieoryginalnych. Zapachy w naszej ofercie pochodzą od tych samych dostawców u których zaopatrują się klasyczne perfumerie.

Oferujemy produkty takich firm jak:
Adelante, Adidas, Arno Sorel Paris, Beauty United, Bi-Es Cosmetics, Black Onyx, Blue Up, Bourjois, Chatler, Christopher Dark, Cote Azur, Coty, Cuba, Dunlop, Emper, Evaflor, Fabio Verso, Fenzi, Fragrantia Secrets, Hertz, Jean Marc, Jeanne Arthes, La Rive, Lamis, Lazell, Linn Young, Lomani Paris, Loreal, Luca Bossi, Luxure,Max Gordon, New Brand, Omerta, Paris Avenue, Paris Bleu, Playboy, STR8, Tiverton, Vittorio Bellucci i wielu innych, których jesteśmy dystrybutorem.

Skrócony słownik perfumeryjny:

  • perfumy
    (parfum), najbardziej esencjonalne specyfiki, zawierają od 22 do 40% czystych olejków zapachowych. Uważane są za najbardziej szlachetne ze względu na ogromną wydajność – zapach perfum utrzymuje się bardzo długo, nawet kilka dób.

  • woda kolońska
    (eau de Cologne – w skrócie EDC) – alkoholowy roztwór substancji z płatków kwiatowych. Zawiera mniej olejków zapachowych – 3 do 5% – więc ma delikatniejszy zapach od wody toaletowej.

  • woda odświeżająca 
    (eau fraîche) ma najniższą zawartość czystych substancji zapachowych (1–3%), dlatego służy jedynie do delikatnego odświeżania, a nie nadawania długotrwałego zapachu.

  • woda perfumowana
    (eau de parfum – w skrócie: EDP) kosmetyk zapachowy o zawartości olejków zapachowych kształtujący się na poziomie 10-15%. Większe stężenie zawierają jedynie prawdziwe perfumy (15-30%). Woda perfumowana jest to najczęściej obecnie preferowana przez kobiety gama kosmetyków zapachowych, ponieważ zapach utrzymuje się stosunkowo dłużej niż w przypadku wody toaletowej (5-10%).

  • woda toaletowa
    (eau de toilette – w skrócie EDT) to najpopularniejszy kosmetyk zapachowy. W jej skład wchodzi od 4 do 12% olejków zapachowych, które uwalniają aromaty przez kilka godzin. Jest zdecydowanie lżejsza od wód perfumowanych, dlatego nadaje się do codziennego stosowania, a nawet kilkukrotnego użytku w ciągu dnia.

Perfume Worldwide

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

® 2008-2017 Merin.pl - All rights reserved. Szablon: ShopGold
Merin.pl - Dajemy wybór. Drogie perfumy lub tańsze zapachy alternatywne znanych marek. Nic Cię nie ogranicza. Wybór należy do Ciebie.
Nasza perfumeria internetowa pomoże Ci wybrać perfumy, których szukasz. Tysiące produktów w najlepszych cenach. Znane marki i oryginalne perfumy w jednym miejscu. Wystarczy kilka kliknięć, by cieszyć się ulubionym zapachem z dostawą do Twojego domu. Perfumy damskie, perfumy męskie, perfumy unisex, testery i zestawy idealne na prezent – na Merin.pl znajdziesz wszystko to, czego Ci potrzeba.