Zamówienia telefoniczne:
530-190-801
Perfumeria www.merin.pl Parfümerie in Deutschland - www.1parfum.de Perfumery in United Kingdom - www.1perfumery.co.uk
Koszyk Koszyk Koszyk jest pusty ...
Schowek (0)
Zaloguj się Załóż konto
» Recenzje

Opinie o nas

  • Opinie o sklepie

Marki

Recenzje

Recenzje

La Rive Wave of Love - woda perfumowana, tester 90 ml

La Rive Wave of Love - woda perfumowana, tester 90 ml

Ocena produktu 5/5

Rewelacja moj ulubiony zapach nie odbiega mocą od oryginału,a stwierdzam nawet ze jest trwalszy,na ubraniach utrzymuje się cały dzien.Jednak odpowiedniejszy bardziej na wiosne niż jesień,bo jest w nim…

Autor opinii: zojka
Data napisania opinii: 19-10-2018

Luxure Entirety Men - woda toaletowa, tester 100 ml

Luxure Entirety Men - woda toaletowa, tester 100 ml

Ocena produktu 5/5

Swietny zapach choc delikatny ma moc.Obsługa sklepu uprzejma i kompetentna.Wysyłka dobrze zabezpieczona dotarła w expresowym tempie.Polecam wszystkim ten sklep odkryty przeze mnie poł roku temu spełnia…

Autor opinii: zojka
Data napisania opinii: 19-10-2018

Luxure Vestito True Blue Homme - woda toaletowa100 ml

Luxure Vestito True Blue Homme - woda toaletowa100 ml

Ocena produktu 2/5

Its not easy to make Versace Fraich alternative, dont know why... this one is fail, way too much alcohol, and Bi-Es version is also lousy...its a shame cause original Versace Fraich is fantastic male…

Autor opinii: Tomislav
Data napisania opinii: 17-10-2018

Fenzi Ardagio Decor Men - woda perfumowana 100 ml

Fenzi Ardagio Decor Men - woda perfumowana 100 ml

Ocena produktu 4/5

At first smell not so obvious Armani Code, but after only few seconds comes Codes aroma...good longetivity, stays more than few hours on your skin. Very good, but not better than Blue Up Blue Secret Man.

Autor opinii: Tomislav
Data napisania opinii: 17-10-2018

Luxure Yes I Need You - woda toaletowa 100 ml

Luxure Yes I Need You - woda toaletowa 100 ml

Ocena produktu 5/5

Luxures perfumes are big hit or big miss. This one is huge hit! One of the best male fragrances in Merins offer, fantastic scent of Armani Stronger with you. Strongly recomended!

Autor opinii: Tomislav
Data napisania opinii: 17-10-2018

Cote Azur Savanna Men - woda toaletowa 100 ml

Cote Azur Savanna Men - woda toaletowa 100 ml

Ocena produktu 4/5

This is not version of Givenchy, its Dior Sauvage alternative, and its also very good version, one of the best in market. Please change it!

Autor opinii: Tomislav
Data napisania opinii: 17-10-2018

Luxure Olivia - woda perfumowana 100 ml

Luxure Olivia - woda perfumowana 100 ml

Ocena produktu 3/5

bardzo miły zapach ale niestety szybko się ulatnia po 15-tu minutach nie ma po nim śladu a szkoda bo miałam zamiar następny zamówić no nic szukamy dalej swojego ideału.

Autor opinii: london citi
Data napisania opinii: 22-05-2018

La Rive Elegant - woda toaletowa, tester 90 ml

La Rive Elegant - woda toaletowa, tester 90 ml

Ocena produktu 5/5

Piękny, uwodzicielski, tajemniczy. Słodki, ale nie duszący.Intensywny, ale nie ciężki. Wyrazisty i subtelny zarazem. Wyczuwalna woń tytoniu. Piękny flakon, rewelacyjna cena, polska produkcja - firma "La…

Autor opinii: Marcin K
Data napisania opinii: 07-03-2018


  • 100 % asortymentu w magazynie
  • Największy wybór perfum i kosmetyków
  • 98% naszych Klientów nas poleca - sprawdź
U nas kupisz tanio perfumy i kosmetyki o sprawdzonej jakości.
Oferowane przez nas perfumy są w większości perfumami alternatywnymi dla zapachów znanych na całym świecie, jednak zwykle bardzo drogich. Perfumy te cechują się, tak jak drogie perfumy, wysoką jakością, lecz mają nad nimi przewagę - przystępną cenę, dzięki której stać na nie każdego.

Nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum zbliżone są do nut najbardziej znanych marek. Jak bardzo? - sprawdź i przekonaj się sam! Będziesz mile zaskoczony!

Wybór oferowanych przez nas perfum to doskonała alternatywa dla osób szukających najwyższej jakości zapachów, które nawiązują do ich ulubionych nut zapachowych.
W naszym sklepie sprzedajemy perfumy firm podanych w polu 'producent' przy każdym produkcie. Nazwy i marki innych wymienionych w tym serwisie produktów są własnością ich producentów i zostały użyte tylko i wyłącznie w celach informacyjnych, aby przybliżyć nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum.

Skąd tak niskie ceny perfum?
  • Nasze marże są dużo niższe niż w klasycznych perfumeriach.

  • Kupując oferowane przez nas perfumy nie płacisz za reklamę, za opakowanie zaprojektowane przez słynnego projektanta, za nic co podwyższa cenę kosmetyku.

  • Nie płacimy wysokich czynszów za wynajem lokali w centrach miast, w centrach handlowych. Koszty wynajmu nawet tych najmniejszych sklepów są bardzo wysokie. Ponadto sprzedajemy dużo więcej kosmetyków niż klasyczne perfumerie, a co za tym idzie kupujemy dużo więcej od dostawców dzięki czemu uzyskujemy niższe ceny zakupu.

  • Naszym g łównym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów, nie zaś natychmiastowy zysk.

Właśnie dlatego jesteśmy w stanie zaoferować ceny, których nie da się znaleźć w żadnym innym sklepie.

Dlaczego warto kupować perfumy i kosmetyki u nas?
Jesteśmy silną i stabilną firmą
Perfumeria internetowa Merin.pl działa na rynku od 2009 roku.
Obecnie prowadzimy sieć perfumerii intenetowych w Europie Środkowej oraz w Europie Zachodniej. Firma istnieje w 6 krajach. Rocznie obsługuje w tych krajach tysiące klientów. We wszystkich krajach zajmujemy czołową pozycję jeśli chodzi o obroty i ilość obsłużonych klientów.

Jesteśmy świadomi, że sukces należy budować przede wszystkim na zaufaniu i zadowoleniu klientów. Pracownicy firmy postępują zgodnie z kodeksem etycznym, który kładzie nacisk na profesjonalizm i orientację na klienta. Głównym i najwyższym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów.


Wyłącznie oryginalne kosmetyki
Kosmetyki, które można u nas kupić, nabywamy wyłącznie u certyfikowanych dostawców. Fakt ten uniemożliwia uzyskanie produktów gorszej jakości, czy też perfum nieoryginalnych. Zapachy w naszej ofercie pochodzą od tych samych dostawców u których zaopatrują się klasyczne perfumerie.

Oferujemy produkty takich firm jak:
Adelante, Adidas, Arno Sorel Paris, Beauty United, Bi-Es Cosmetics, Black Onyx, Blue Up, Bourjois, Chatler, Christopher Dark, Cote Azur, Coty, Cuba, Dunlop, Emper, Evaflor, Fabio Verso, Fenzi, Fragrantia Secrets, Hertz, Jean Marc, Jeanne Arthes, La Rive, Lamis, Lazell, Linn Young, Lomani Paris, Loreal, Luca Bossi, Luxure,Max Gordon, New Brand, Omerta, Paris Avenue, Paris Bleu, Playboy, STR8, Tiverton, Vittorio Bellucci i wielu innych, których jesteśmy dystrybutorem.

Skrócony słownik perfumeryjny:

  • perfumy
    (parfum), najbardziej esencjonalne specyfiki, zawierają od 22 do 40% czystych olejków zapachowych. Uważane są za najbardziej szlachetne ze względu na ogromną wydajność – zapach perfum utrzymuje się bardzo długo, nawet kilka dób.

  • woda kolońska
    (eau de Cologne – w skrócie EDC) – alkoholowy roztwór substancji z płatków kwiatowych. Zawiera mniej olejków zapachowych – 3 do 5% – więc ma delikatniejszy zapach od wody toaletowej.

  • woda odświeżająca 
    (eau fraîche) ma najniższą zawartość czystych substancji zapachowych (1–3%), dlatego służy jedynie do delikatnego odświeżania, a nie nadawania długotrwałego zapachu.

  • woda perfumowana
    (eau de parfum – w skrócie: EDP) kosmetyk zapachowy o zawartości olejków zapachowych kształtujący się na poziomie 10-15%. Większe stężenie zawierają jedynie prawdziwe perfumy (15-30%). Woda perfumowana jest to najczęściej obecnie preferowana przez kobiety gama kosmetyków zapachowych, ponieważ zapach utrzymuje się stosunkowo dłużej niż w przypadku wody toaletowej (5-10%).

  • woda toaletowa
    (eau de toilette – w skrócie EDT) to najpopularniejszy kosmetyk zapachowy. W jej skład wchodzi od 4 do 12% olejków zapachowych, które uwalniają aromaty przez kilka godzin. Jest zdecydowanie lżejsza od wód perfumowanych, dlatego nadaje się do codziennego stosowania, a nawet kilkukrotnego użytku w ciągu dnia.

Perfume Worldwide

Perfumery in United Kingdom - www.1perfumery.co.uk Perfumery in Germany - www.1parfum.de Perfumery in France - www.1parfum.fr Perfumery in Spain - www.1parfum.es Perfumery in Austria - www.1Parfumerie.at Perfumery in Lithuania - www.1parfumerija.lt
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

® 2008-2018 Merin.pl - All rights reserved. Szablon: ShopGold
Merin.pl - Dajemy wybór. Drogie perfumy lub tańsze zapachy alternatywne znanych marek. Nic Cię nie ogranicza. Wybór należy do Ciebie.
Nasza perfumeria internetowa pomoże Ci wybrać perfumy, których szukasz. Tysiące produktów w najlepszych cenach. Znane marki i oryginalne perfumy w jednym miejscu. Wystarczy kilka kliknięć, by cieszyć się ulubionym zapachem z dostawą do Twojego domu. Perfumy damskie, perfumy męskie, perfumy unisex, testery i zestawy idealne na prezent – na Merin.pl znajdziesz wszystko to, czego Ci potrzeba.