Zamówienia telefoniczne (9-17): 530-190-801
Perfumeria www.merin.pl
Koszyk Koszyk Koszyk jest pusty ...
Schowek (0)
Zaloguj się Załóż konto
Strona główna » Recenzje
Marki
Kategorie
Recenzje
Opinie o nas
  • Opinie o sklepie

Recenzje

Chatler Soupir Accent - woda perfumowana 100 ml

Chatler Soupir Accent - woda perfumowana 100 ml

Ocena produktu 4/5

Zapach nieoczywisty, uważam że przeważają nuty męskie, natomiast mąż twierdzi, że jest bardziej dla kobiet. Jednocześnie twierdzę że jest mega mocny, utrzymuje się bardzo długo i cięgle go czuje na ubraniach.…

Autor opinii: Katarzyna
Data napisania opinii: 22-04-2021

Lamis Diable Bleu Men - woda toaletowa 100 ml

Lamis Diable Bleu Men - woda toaletowa 100 ml

Ocena produktu 5/5

Perfuma strzał w dziesiątkę , piękny męski zapach ( oczywiście zakupiłam taką samą, tylko damską) uważam, że nie warto przepłacać na oryginały. Serdecznie polecam ! Też zakupiłam po przeczytaniu recenzji…

Autor opinii: Teresa
Data napisania opinii: 08-01-2021

Paris Bleu Red Pearl - woda perfumowana 100 ml

Paris Bleu Red Pearl - woda perfumowana 100 ml

Ocena produktu 5/5

Piękny zapach,niepowtarzalny i długo się utrzymuje. Niezmienny od lat, więc warto wracać do tego co już sprawdzone. Polecam.

Autor opinii: Barbara
Data napisania opinii: 30-12-2020

Bi-Es Ego Men - woda toaletowa 100 ml

Bi-Es Ego Men - woda toaletowa 100 ml

Ocena produktu 5/5

Kupuje ta wode od lat i jestem bardzo zadowolony, dlugo utrzymuje sie zapach rowna sie orginalowi i jest tania. Polecam wszystkim.

Autor opinii: Adam
Data napisania opinii: 06-08-2020

Lamis Diable Bleu Men - woda toaletowa 100 ml

Lamis Diable Bleu Men - woda toaletowa 100 ml

Ocena produktu 5/5

Od bardzo wielu lat używam Waszych kosmetyków, jestem [pd wrażeniem ich nuty zapachowej która również bardzo pozytywnie działa w kontaktach z piękniejszą częścią naszego świata.

Autor opinii: Józef
Data napisania opinii: 12-05-2020

La Rive Golden Woman - woda perfumowana 75 ml

La Rive Golden Woman - woda perfumowana 75 ml

Ocena produktu 5/5

Zapach urzekający! Po prostu rewelacja! Mój ulubiony od dawna chociaż nie jest to wg mnie odpowiednik linii zapachowej wskazanej na stronie sklepu. Jesr trwały i oryginalny, na stronie producenta wodnieje…

Autor opinii: Monika
Data napisania opinii: 23-04-2020

Jeanne Arthes Sultane Woman - woda perfumowana 100 ml

Ocena produktu 5/5

Zapach bardzo trwały. Ja go uwielbiam niemniej jednak on nie ma nic wspólnego z Chopard Cashmir. Chopard według mnie jest ulepkowaty, słodki, waniliowy ciut kawy się przebija a Sułtan totalnie inny charakter.…

Autor opinii: Paulina
Data napisania opinii: 17-10-2019

Cote Azur Victoria - woda perfumowana 100 ml

Cote Azur Victoria - woda perfumowana 100 ml

Ocena produktu 5/5

Genialny zapach, trwalszy od oryginału, polecam ten zapach z czystym sumieniem, ponieważ produkt tej firmy jest rewelacyjny.

Autor opinii: Grazyna
Data napisania opinii: 28-08-2019

Cuba Red Men - woda toaletowa 100 ml

Cuba Red Men - woda toaletowa 100 ml

Ocena produktu 4/5

Zapach mocny i długo utrzymujący się na ubraniach. Dla fanów tytoniu. Perfumy raczej podobne do Burberry London niż do Cartiera.

Autor opinii: KalaSMOKE
Data napisania opinii: 18-03-2019


Bestsellery

  • 100 % asortymentu w magazynie
  • Największy wybór perfum i kosmetyków
  • 98% naszych Klientów nas poleca - sprawdź
U nas kupisz tanio perfumy i kosmetyki o sprawdzonej jakości.
Oferowane przez nas perfumy są w większości perfumami alternatywnymi dla zapachów znanych na całym świecie, jednak zwykle bardzo drogich. Perfumy te cechują się, tak jak drogie perfumy, wysoką jakością, lecz mają nad nimi przewagę - przystępną cenę, dzięki której stać na nie każdego.

Nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum zbliżone są do nut najbardziej znanych marek. Jak bardzo? - sprawdź i przekonaj się sam! Będziesz mile zaskoczony!

Wybór oferowanych przez nas perfum to doskonała alternatywa dla osób szukających najwyższej jakości zapachów, które nawiązują do ich ulubionych nut zapachowych.
W naszym sklepie sprzedajemy perfumy firm podanych w polu 'producent' przy każdym produkcie. Nazwy i marki innych wymienionych w tym serwisie produktów są własnością ich producentów i zostały użyte tylko i wyłącznie w celach informacyjnych, aby przybliżyć nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum.

Skąd tak niskie ceny perfum?
  • Nasze marże są dużo niższe niż w klasycznych perfumeriach.

  • Kupując oferowane przez nas perfumy nie płacisz za reklamę, za opakowanie zaprojektowane przez słynnego projektanta, za nic co podwyższa cenę kosmetyku.

  • Nie płacimy wysokich czynszów za wynajem lokali w centrach miast, w centrach handlowych. Koszty wynajmu nawet tych najmniejszych sklepów są bardzo wysokie. Ponadto sprzedajemy dużo więcej kosmetyków niż klasyczne perfumerie, a co za tym idzie kupujemy dużo więcej od dostawców dzięki czemu uzyskujemy niższe ceny zakupu.

  • Naszym g łównym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów, nie zaś natychmiastowy zysk.

Właśnie dlatego jesteśmy w stanie zaoferować ceny, których nie da się znaleźć w żadnym innym sklepie.

Dlaczego warto kupować perfumy i kosmetyki u nas?
Jesteśmy silną i stabilną firmą
Perfumeria internetowa Merin.pl działa na rynku od 2009 roku.
Obecnie prowadzimy sieć perfumerii intenetowych w Europie Środkowej oraz w Europie Zachodniej. Firma istnieje w 6 krajach. Rocznie obsługuje w tych krajach tysiące klientów. We wszystkich krajach zajmujemy czołową pozycję jeśli chodzi o obroty i ilość obsłużonych klientów.

Jesteśmy świadomi, że sukces należy budować przede wszystkim na zaufaniu i zadowoleniu klientów. Pracownicy firmy postępują zgodnie z kodeksem etycznym, który kładzie nacisk na profesjonalizm i orientację na klienta. Głównym i najwyższym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów.


Wyłącznie oryginalne kosmetyki
Kosmetyki, które można u nas kupić, nabywamy wyłącznie u certyfikowanych dostawców. Fakt ten uniemożliwia uzyskanie produktów gorszej jakości, czy też perfum nieoryginalnych. Zapachy w naszej ofercie pochodzą od tych samych dostawców u których zaopatrują się klasyczne perfumerie.

Oferujemy produkty takich firm jak:
Adelante, Adidas, Arno Sorel Paris, Beauty United, Bi-Es Cosmetics, Black Onyx, Blue Up, Bourjois, Chatler, Christopher Dark, Cote Azur, Coty, Cuba, Dunlop, Emper, Evaflor, Fabio Verso, Fenzi, Fragrantia Secrets, Hertz, Jean Marc, Jeanne Arthes, La Rive, Lamis, Lazell, Linn Young, Lomani Paris, Loreal, Luca Bossi, Luxure,Max Gordon, New Brand, Omerta, Paris Avenue, Paris Bleu, Playboy, STR8, Tiverton, Vittorio Bellucci i wielu innych, których jesteśmy dystrybutorem.

Skrócony słownik perfumeryjny:

  • perfumy
    (parfum), najbardziej esencjonalne specyfiki, zawierają od 22 do 40% czystych olejków zapachowych. Uważane są za najbardziej szlachetne ze względu na ogromną wydajność – zapach perfum utrzymuje się bardzo długo, nawet kilka dób.

  • woda kolońska
    (eau de Cologne – w skrócie EDC) – alkoholowy roztwór substancji z płatków kwiatowych. Zawiera mniej olejków zapachowych – 3 do 5% – więc ma delikatniejszy zapach od wody toaletowej.

  • woda odświeżająca 
    (eau fraîche) ma najniższą zawartość czystych substancji zapachowych (1–3%), dlatego służy jedynie do delikatnego odświeżania, a nie nadawania długotrwałego zapachu.

  • woda perfumowana
    (eau de parfum – w skrócie: EDP) kosmetyk zapachowy o zawartości olejków zapachowych kształtujący się na poziomie 10-15%. Większe stężenie zawierają jedynie prawdziwe perfumy (15-30%). Woda perfumowana jest to najczęściej obecnie preferowana przez kobiety gama kosmetyków zapachowych, ponieważ zapach utrzymuje się stosunkowo dłużej niż w przypadku wody toaletowej (5-10%).

  • woda toaletowa
    (eau de toilette – w skrócie EDT) to najpopularniejszy kosmetyk zapachowy. W jej skład wchodzi od 4 do 12% olejków zapachowych, które uwalniają aromaty przez kilka godzin. Jest zdecydowanie lżejsza od wód perfumowanych, dlatego nadaje się do codziennego stosowania, a nawet kilkukrotnego użytku w ciągu dnia.
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
 

® 2009-2021 Merin.pl - All rights reserved. Szablon: ShopGold
Merin.pl - Kupuj wygodnie tanie perfumy. Tanie perfumetki. Nasza perfumeria internetowa pomoże Ci wybrać perfumy, których szukasz. Tysiące perfum w najlepszych cenach. Znane marki i oryginalne perfumy w jednym miejscu. Wystarczy kilka kliknięć, by cieszyć się ulubionym zapachem z dostawą do Twojego domu. Perfumy damskie, perfumy męskie, perfumy unisex, testery i zestawy idealne na prezent – w sklepie Merin.pl znajdziesz wszystko to, czego Ci potrzeba.